Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№22)
Телефони
Графік роботи
  • Offline - Wednesday - Sunday, from 10 a.m. to 2 p.m
  • Online - without days off
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Весільні вишиванки для молодят - сукня вишиванка та вишита сорочка чоловіча

Весільні вишиванки для молодят - сукня вишиванка та вишита сорочка чоловіча

Весільні вишиванки для молодят - сукня вишиванка  та вишита сорочка чоловіча!



Вишиванка – це символ України. Вона має багату історію та символіку. У сучасному світі вишиванка набула нового значення – вона є не тільки символом, але й модним елементом гардеробу. Тому, здавалося б, чому б не вибрати це чудове вбрання для особливої події в житті – весілля?



Сукня вишиванка з машинною вишивкою


Сукня вишиванка – це ідеальний варіант для молодої дівчини, що хоче виглядати легко та невимушено. Сукня має традиційний крій, який підкреслює жіночність та гармонійність фігури. А з машинною вишивкою на тканині, вона виглядає особливо ніжно та елегантно.

Вишиванка може бути виконана в різних кольорах та візерунках. Є багато варіантів, від класичних до більш витончених. Молода дівчина може вибрати той варіант, який найбільше відповідає її стилю та особистості.


Вишита сорочка чоловіча з машинною вишивкою

Не менш важливим елементом вбрання для весілля є чоловіча вишита сорочка. Вона повинна бути довгою та стильною, а з машинною вишивкою – вражаючою.

Вишиванка може мати різну вишивку – від класичної до більш сучасної. Можна вибрати готовий варіант або створити ескіз для вишивки самостійно.


Підсумок

Вишиванка – це національний символ, який відтілює нас від інших народів та ділить на українців та тих, хто не такі. Вибір вишитої одежі на весілля – це елемент національної свідомості та показник своєї культури. Тому варто зробити вибір, який буде не тільки зручним, а й прикрасить новонаречених та підкреслить їх образ на цьому дійстві.

Оберіть вишиванку – оберіть краще!