Відгуки про Крамницю вишитого одягу

Відгуки: 19
4.9 / 5
середній рейтинг магазину
Якість товару
5
Ціни
4.9
Доставка
4.8
Асортимент
4.8
user-icon
Віка
23 лютого (20:37)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Вишиванка сподобалась якісний товар плюс скоро прийшло замовлення и подарунок до замовлення велике дякую!
Відповідь адміністратора:

Дуже раді чути, що ви задоволені вашою покупкою! Ми завжди стараємося забезпечити наших клієнтів високоякісними товарами і швидкою доставкою. Нас також надзвичайно радує, що подарунок припав до вашого смаку! Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас ще раз, якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреби. Дякуємо за ваш вибір та довіру!

user-icon
Тетяна
23 лютого (13:58)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Вишиванки гарні все сподобалось буду періодично замовляти. Менеджер дуже ввічливий
Відповідь адміністратора:

Дуже вдячні за ваш відгук! Раді, що ви залишились задоволені нашими вишиванками. Ми завжди раді бачити тих постійних клієнтів і готові надавати вам якісний сервіс з кожним замовленням. Наші менеджери завжди стараються бути ввічливими та професійними. Будемо раді знову вас обслуговувати!

user-icon
Юлія
22 лютого (18:16)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Супер крамниця! І вибір великий, і якість розкішна, і ціни приємні! Всім рекомендую, не пожалкуєте! Вже три роки купую тут одяг задоволена безмежно!
Відповідь адміністратора:

Велике дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми надзвичайно раді, що вам подобається наш асортимент, якість товарів і ціни. Ваша вдячність і рекомендація означають для нас дуже багато. Що стосується вашого задоволення протягом трьох років, це для нас є великою похвалою. Будь ласка, продовжуйте з нами співпрацювати, і ми завжди будемо тут, щоб задовольнити ваші потреби в якісному одязі. Дякуємо ще раз за вашу довіру та підтримку!

user-icon
Леся
15 лютого (07:25)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Придбала вишитий жакет з маками і просто в захваті!!! Чудова якість, яскрава вишивка, ідеальний розмір, прекрасний сервіс, найкращий продавець. Рекомендую!!!! Успіхів Вам і вдячних щасливих покупців)))
Відповідь адміністратора:

Дякуємо!

user-icon
Любов Марченко
30 cічня (02:07)
Рейтинг: 4 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 4
Купити вишиванку вирішила саме тут. І не пригадала. Менеджер визначив розмір і надав консультацію.
Відповідь адміністратора:

Дякуємо!

user-icon
Наталья Миколаївна
08 листопада 2023 (06:22)
Рейтинг: 4 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 4
Доставка - 4
Асортимент - 5
Робити замовлення на сайт. Сайт сподобовся. Консультація по телефону теж. Якісний товар завжди вартує дорого. Дякую
Відповідь адміністратора:

Дякуємо за відгук!

user-icon
Ларсиа Олександрівна
24 жовтня 2023 (08:17)
Рейтинг: 4 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 4
Готуюсь до Дня святого Мкиолаю замовила вишиванки для всієї родини. Шукала інтернет магазин вишиванок. В Крамниці вишитого одягу знайшла вишиван кудля себе та родини. Асортимент змінюється. Професійне обслуговування. Раджу всім.
Відповідь адміністратора:

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалися наші вишиванки та обслуговування. Ми постійно оновлюємо наш асортимент, щоб задовольнити потреби всієї вашої родини. Раді, що ми змогли вам допомогти знайти те, що ви шукали. Дякуємо за рекомендацію, і ми будемо раді бачити вас і вашу родину серед наших клієнтів знову!

user-icon
Ларсиа Олексадрівна
24 жовтня 2023 (08:17)
Рейтинг: 4 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 4
Готуюсь до Дня святого Мкиолаю замвовила вишиванка для всієї родини. Шукала інтерент магазин вишвианок. В Крамниці вишитого одягу знайшла вишиванк удля себе та родини. Асортимент змінються. Професійне обслуговування. Раджу всім.
Відповідь адміністратора:

Дякую за відгук!

user-icon
Надія Прокоп
10 серпня 2023 (11:27)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
З задоволенням хочу поділитися своїми враженнями про жіночу вишиванку білого кольору на синій тканині, яку я придбала в інтернет-магазині "Крамниця вишитого одягу". Цей товар вразив мене з багатьох аспектів, і я відчуваю потребу розповісти про нього. По-перше, я хочу зазначити, що сам сайт "Крамниця вишитого одягу" вражає своєю зручністю та інтуїтивно зрозумілою навігацією. Легко знайти бажаний товар завдяки зручному пошуку, а також докладному опису і високоякісним фотографіям. Це додає відчуття довіри до магазину. Доставка також пройшла без зауважень. Товар був добре упакований і завдяки оперативності магазину, я швидко отримала своє замовлення. Загалом, я залишилася дуже задоволеною своєю покупкою в "Крамниці вишитого одягу". Я з радістю буду рекомендувати цей магазин своїм друзям та знайомим, а також буду радити йому і в майбутньому придбанні вишитого одягу.
Відповідь адміністратора:

Дякую за відгук!

user-icon
Олена Миколаївна
16 травня 2023 (07:46)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Замовляючи сукню на день вишиванки 2023 у магазині вишиванок "Крамниця вишитого одягу" через інтернет, я отримала чудовий досвід покупки. Все починалось з легкого та інтуїтивно зрозумілого процесу замовлення на їх веб-сайті. Я швидко знайшла багато варіантів суконь у розділі "Жіночі вишиванки" і була приємно здивована великим вибором. Крім того, магазин надавав зручні варіанти оплати та доставки. Я змогла обрати найбільш зручний спосіб оплати та вказати адресу доставки. Замовлення було оброблено швидко. Час доставки був точно зазначений, і сукня. Я була приємно здивована відкривши пакет - сукня була точно такою, як на фотографії. Вишивка була виконана дуже майстерно, а матеріал вищої якості. Я приміряла сукню, і вона відповідала моїм очікуванням - вона чудово пасувала і виглядала неймовірно стильно.
Відповідь адміністратора:

Дякую за відгук!

user-icon
Мирослава
19 квітня 2023 (05:27)
Рейтинг: 4 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 4
Асортимент - 5
Я замовила сукню з вишивкою в інтернет-магазині і була дуже задоволена своїм вибором! Сукня чудово підійшла за розмірами і виглядала точно так, як на фотографіях на сайті. Вишивка була виконана дуже якісно і докладно - кожен дрібний деталь було видно. Крім того, матеріал був дуже м'який і приємний на дотик, що забезпечувало максимальний комфорт під час носіння. Я отримала багато компліментів за цю сукню! Рекомендую відвідати цей магазин і придбати сукню з вишивкою - вона стане гарним доповненням до будь-якого гардеробу!
Відповідь адміністратора:

Шановний клієнт!

Дякуємо Вам за позитивний відгук про покупку сукні з вишивкою. Ми завжди раді, коли наші клієнти задоволені нашим товаром та обслуговуванням, і ми робимо все можливе, щоб забезпечити вам приємний досвід покупки.

Ми завжди прагнемо допомогти нашим клієнтам знайти ідеальний товар, який задовольнить їхні потреби та вимоги. Ми пишаємось нашою колекцією вишиванок та інших українських національних виробів, і завжди раді, коли наші клієнти вибирають саме наші товари.

Ми надіємося, що ваша сукня з вишивкою буде приносити вам задоволення та викликати захоплення у вашому оточенні.

Дякуємо ще раз за замовлення, та ми чекаємо на ваш приїзд знову.

З повагою,

Команда КРАМНЦИЯ ВИШИТОГО ОДЯГУ

user-icon
Діна
14 квітня 2023 (13:21)
Рейтинг: 0 з 5
Мені дуже сподобалася моя покупка в крамниці вишитого одягу. Я обрала сукню "Фенікс" та сукню-вишиванку зеленого кольору. Якщо говорити про якість одягу, то він виконаний дуже добре і доглянутий, а вишивка на сукнях виглядає просто неймовірно. Я також дуже вважаю, що ціна на продукцію була досить розумною. Хочу зазначити, що обслуговування у крамниці було швидким та гарним. Продавець був дуже терплячий, дав мені можливість приміряти кілька моделей, перевірив розмір і допоміг з вибором. Я відчувала себе досить комфортно під час всього процесу, і обов'язково повернуся до цієї крамниці в майбутньому. Загалом, я була задоволена своєю покупкою в крамниці вишитого одягу. Я знаю, що я зможу носити свою сукню Фенікс та сукню-вишиванку зеленого кольору з гордістю, знаючи, що я отримала їх якісно і за розумну ціну. Дуже рекомендую цю крамницю!
Відповідь адміністратора:

Шановний покупцю,

Дякуємо за ваш позитивний відгук про нашу сукню-вишиванку Фенікс зеленого кольору. Ми завжди раді надавати нашим клієнтам якісні та красиві речі, і ми дуже раді, що ви задоволені вашим придбанням.

Будь ласка, не соромтеся звернутися до нас, якщо у вас є які-небудь питання або потреби. Ми завжди готові допомогти вам та забезпечити найкращі умови покупки.

Ще раз дякуємо за ваш відгук, і ми сподіваємося побачити вас знову у нашому магазині.

З повагою,

Команда магазину.

user-icon
Алла
08 квітня 2023 (19:49)
Рейтинг: 0 з 5
Купувала вішиванку свого маленького хлопчика на сайті KRAMKRUA. Було дуууже задоволена якістю тканини та витонченістю вишивки. Зовсім не мала проблеми з розміром, бо діти зростають дуже швидко і дуже важко зробити правильний вибір. А тут усе було як на зразок! До того ж, доставка була швидкою і я дуже вдячна за цю точність. Рекомендую всім, традиція модернізується вкрай гідними екземплярами. Дякую!
Відповідь адміністратора:

Вітаю! Якесь конкретне запитання з покупкою вишиваних для хлопчиків? Якщо так, то будь ласка, натисніть на кнопку "Нове запитання" та детально опишіть, що саме Вас цікавить. З нетерпінням чекаю на Ваше запитання!

user-icon
Катерина
02 квітня 2023 (18:25)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Дізнавшись про крамницю вишитого одягу, я вирішив зайти і ознайомитись з асортиментом. Радує той факт, що магазин пропонує багато різноманітних виробів, від сорочок до спідниць, у всіх можна знайти відмінно вишиті мотиви. Якість одягу дуже хороша, тканина приємна до тіла, а деталі вишитих мотивів виконані доглядно і точно. Всі речі у крамниці доглянуті і перевірені на відповідність стандартам якості, що гарантує, що весь одяг буде служити тривалий час і легко пратися. Крім того, персонал крамниці дуже доброзичливий і завжди готовий допомогти з вибором відповідного виробу. Загалом, магазин вишитого одягу - це прекрасне місце для тих, хто любить стильну та високоякісну вишивку у своїй гардеробі. Я б дуже радив цю крамницю всім своїм друзям та знайомим, і переконаний, що вони залишаться враженими від відвідування.
Відповідь адміністратора:

Дякую за Ваш відгук про крамницю вишитого одягу. Раді чути, що Ви задоволені асортиментом товарів та якістю виробів. Ми завжди намагаємося підібрати найдосконаліші тканини та деталі для вишивки, щоб задовольнити потреби наших клієнтів.

Наша команда завжди готова надати професійну консультацію та допомогти з вибором найкращої моделі для кожної людини. Ми дуже вдячні за рекомендації та будемо раді бачити Вас та Ваших друзів у нашому магазині знову.

user-icon
Оля
28 березня 2023 (07:46)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Я рекомендую Крамницю вишитого одягу всім, хто шукає якісний та оперативний сервіс. Вони мають великий вибір вишитих речей, оперативно обробляють замовлення та забезпечують якість виробів. Я планую зробити ще декілька замовлень у цьому магазині, оскільки я дійсно задоволена їхнім сервісом та продукцією.
Відповідь адміністратора:

Дякуємо Вам за гарний відгук про нашу Крамницю вишитого одягу! Ми завжди раді, коли наші клієнти задоволені нашим сервісом та продукцією.

user-icon
Лариса Михайлівна
28 березня 2023 (07:45)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Залишаючись далеко від рідного дому, я зазвичай замовляю речі в Інтернеті. Одного разу мені дуже сподобалась вишита сукня в одному з інтернет-магазинів, але я мала деякі сумніви щодо якості та швидкості доставки. Я почала шукати інші магазини та натрапила на Крамницю вишитого одягу. Спочатку мені сподобалось те, що вони мали великий вибір вишитих речей, які мені дуже сподобались. Я зробила замовлення і була приємно здивована оперативністю, з якою вони обробили моє замовлення. Замовлення було відправлено в той же день, а до мене дійшло через кілька днів. Це дійсно дуже швидко, зважаючи на те, що я живу за кордоном. Крім того, я дуже задоволена якістю вишитого одягу. Матеріали, які використовуються для створення вишитого одягу, дуже якісні, а вишивка виглядає надзвичайно чудово і детально.
Відповідь адміністратора:

Щиро дякуємо Вам за те, що ви обрали нашу Крамницю вишитого одягу та рекомендуєте наш магазин іншим. Ми будемо раді допомогти Вам із замовленнями у майбутньому!

user-icon
Тетяна
21 лютого 2023 (08:52)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Дякую за осблуговування та вишивнку. Все підішло!
Відповідь адміністратора:

Будь ласка

user-icon
Алиса
17 вересня 2022 (01:26)
Рейтинг: 5 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 5
Асортимент - 5
Купую у цьому магазині постійно. Тішить великий вибір товарів, при цьому ціни нижчі за середні по інтернету. Загалом рекомендую всім купувати товари саме в цьому інтернет-магазині.
Відповідь адміністратора:

Дякую!

user-icon
Лариса Василенко
00 0000 (00:00)
Рейтинг: 4 з 5
Якість товару - 5
Ціни - 5
Доставка - 4
Асортимент - 5
Дякую за вишиванку! Якісне обслуговавування, гарний та зручний сайт
Відповідь адміністратора:

Дякую за приемні слова!

Відгуки про Крамницю вишитого одягу

Додати відгук
Критерії оцінювання:
Увага: HTML не підтримується!