Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

5 причин носити традиційний одяг День вишиванки

 5 причин носити традиційний одяг День вишиванки

5 причин носити традиційний одяг. Вишиванки сьогодні стають популярніші від будь-якого модного тренду. Якщо раніше такий одяг одягали лише на тематичні заходи, то сьогодні вишиті сорочки стали частиною і повсякденного, і ділового гардероба. Якщо ви ще сумніваєтеся в необхідності купити вишиванку, називаємо п'ять причин, чому це потрібно зробити.

1. Вишиванка - це зручний і безпечний одяг. Безумовно, це стосується вишиванок з льону, який добре пропускає вологу і повітря, нейтралізує неприємні запахи, не токсичний і дуже приємний до тіла. Всі ці аргументи говорять про те, що вишиванка підійде навіть дитині.

2. Вишиванка - універсальний одяг. Такі сорочки відмінно поєднуються і з джинсами, і з діловими костюмами. Вам не потрібно буде думати, з чим же надіти вишиванку. Вона стане відмінним яскравим доповненням будь-якого образу.

3. Вишиванка - символ і гордість української культури. Вишиванка зберігає в собі глибоку історію, передає традиції наших предків і втілює дух нації. В жодній країні світу немає подібного одягу: традиційного і водночас модерного, актуального.

4. Вишиванка - потужний оберіг. З давніх часів вважається, що сорочка, вишита добрими руками, рятує від нещастя і повертає до рідного дому. Наші предки вірили в силу вишитих візерунків і вважали вишиванку надійним оберегом від бід і неприємностей.

5. Вишиванка - це модно. Дизайнери зі світовим ім'ям: Валентино, Дольче Габбана, Ніна Річчі і багато інших використовували українські орнаменти та візерунки в своїх колекціях. Іноземні актори та музиканти підхопили тренд і з задоволенням одягають наш традиційний одяг. До того ж, в США вишиванку назвали головним трендом літа!