Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№22)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - четверг - воскресенье, с 10 до14
  • онлайн – без выходных
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Светри мають бути у гардеробі кожної жінки

Светри мають бути у гардеробі кожної жінки

Светри мають бути у гардеробі кожної жінки

Светри мають бути у гардеробі кожної жінки. Цей вид теплого одягу затребуваний не дише взимку, але й навіть у прохолодні літні дні.

Символ стилю і комфорту

Причини популярності светрів Светрами називають трикотажний чи плетений теплий одяг, виготовлений з нитки різного типу ‒ вовни, напіввовни, синтетики, бавовни тощо. Светри жіночі мають низку переваг перед іншими видами одягу:

  • Стилістична універсальність

    Симпатичний светр жіночий можна одягнути на роботу в офіс і на вечірку, в дорогу і на пікнік.

  • Можливість поєднування з іншими предметами одягу

    Джинси, брюки, бриджі, навіть лосини і шорти - нинішня мода дозволяє поєднувати зі светрами.

  • Комфорт

    Структура вʼязаного полотна гарантує доступ повітря до шкіри, при цьому добре утримує тепло, тому діапазон температур, у яких пані чи панянки будуть комфортно почуватися у светрі, досить широкий.

  • Різноманітний асортимент

    Светри можуть бути плетені вручну чи машинної вʼязки, різних кольорів, з візерунками, принтами чи однотонні, з високою гордовиною чи відкритою шиєю, з різним покроєм рукавів, різної довжини тощо.

  • Компактність і простота догляду

    Светр жіночий не займає багато місця у шафі чи валізі. Не потрібно прасувати та особливо доглядати за ним.

  • Доступна ціна

Як обрати жіночий светр?

Дизайнери розробили чимало варіантів цього одягу. Одним з найбільш актуальних варіантів є светр жіночий оверсайз, який дозволяє приховати недоліки фігури і носити додатковий одяг під ним в прохолодну погоду.

Подовжені светри можуть бути носити як туніки, закриваючи найбільш уразливі до холоду частини тіла. Укорочені светри підкреслюють ідеальні форми дівчат.

Світлі моделі освіжають обличчя й омолоджують, а яскраві светри привертають увагу й дуже актуальні у холодну пору року. Етномотиви роблять светри більш цікавими й модними.

Матеріал, з якого виготовляються светри, також має велике значення. Наприклад, вовна добре обігріває, але потребує особливого догляду, тому одяг з домішкою акрилу чи іншого синтетичного волокна є оптимальним рішенням. Бавовна гіпоалергенна, а синтетичні матеріали легко перуться та швидко сохнуть.

Де купити светри жіночі?

Магазин "Крамниця вишитого одягу" пропонує широкий асортимент светрів жіночих різних моделей і стилів. У нас ви знайдете як класичні варіанти з рельєфними візерунками, так і светри з вишивкою та візерунками з кількох кольорів. Всі светри відповідають сучасним модним трендам. Наш магазин пропонує зручний фільтр для легкого вибору розміру. Звертайтеся до наших менеджерів для консультації щодо вибору товару та умов оплати. Ми гарантуємо оперативну доставку по території України. Крамниця вишитого одягу - ваш оптимальний вибір!

светри, жіночий одяг, гардероб, теплий одяг, стилістична універсальність, поєднування з іншим одягом, комфорт, різноманітний асортимент, компактність, простота догляду, доступна ціна, обрати светр, светри жіночі, оверсайз, туніка, укорочені светри, світлі моделі, етномотиви, різні матеріали, вовна, бавовна, синтетика, купити светри, магазин вишитого одягу, модні тренди, фільтр для вибору, консультація, доставка по Україні.

Схожі статті
Що означають  колоски пшениці на вишиванці?
Що означають колоски пшениці на вишиванці?
Вишитий одяг, вишиванки, Все про вишиванки
27 липня 2023