Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Светри мають бути у гардеробі кожної жінки

Светри мають бути у гардеробі кожної жінки
Светри мають бути у гардеробі кожної жінки. Цей вид теплого одягу затребуваний не дише взимку, але й навіть у прохолодні літні дні.

Причини популярності светрів

Светрами називають трикотажний чи плетений теплий одяг, виготовлений з нитки різного типу ‒ вовни, напіввовни, синтетики, бавовни тощо. 

Светри жіночі мають низку переваг перед іншими видами одягу:

  • стилістична універсальність. Симпатичний светр жіночий можна одягнути на роботу в офіс і на вечірку, в дорогу  і на пікнік;

  • можливість поєднувати светр з кількова варіантами іншого одягу. Якщо вам сподобалась модель і ви вирішили купити светри жіночі, то думати довго, з чим комбінувати обновку, не доведеться ‒ джинси, брюки, бриджі, навіть лосини і шорти нинішня мода дозволяє поєднувати зі светрами;

  • комфорт. Структура вʼязаного полотна гарантує доступ повітря до шкіри, при цьому добре утримує тепло, тому діапазон температур, у яких пані чи панянки будуть комфортно почуватися у светрі, досить широкий.

  • різноманітний асортимент. Светри можуть бути плетені вручну чи машинної вʼязки, різних кольорів, з візерунками, принтами чи однотонні, з високою гордовиною чи відкритою шиєю, з різник покроєм рукавів, різної довжини тощо;

  • компактність. Светр жіночий не займає багато місця у шафі чи валізі;

  • простота догляду. Светр чоловічий чи жіночий не потрібно прасувати, крохмалити, на них відсутні застібки, які ламаються чи ґудзики, які відриваються;

  • доступна ціна.

Як обрати жіночий светр?

Дизайнери розробили чимало варіантів цього одягу. Одним з найбільш актуальних варіантів є светр жіночий оверсайз. Він порадує тим, що дозволяє приховати недоліки фігури. У прохолодну погоду під такий светр можна надягати додатковий одяг – футболку, водолазку, термобілизну.

Подовжені светри носять як туніки. І це дуже практичний варіант, адже светр закриває найбільш уразливі до холоду частини тіла.

Укорочені светри полюбляють дівчата з ідеальними формами.

Світлі моделі освіжають обличчя й омолоджують, проте яскраві светри привертають увагу й дуже актуальні у холодну пору року. Етномотиви роблять светри більш цікавими й модними, адже і вишивка на цьому одягу, й плетений візерунок уже не перший рік використовують у своїх колекціях провідні дизайнери.

Ми розповімо і про те, які переваги різного матеріалу, з якого виготовляються светри.

Вовна добре обігріває, проте чисто вовняний светр потребує прання у делікатному режимі і в не надто гарячій воді ‒ інакше вовняне полотно може «збігтися». Тому оптимальним рішенням для поціновувачів вовняних светрів є одяг з домішкою акрилу чи іншого синтетичного волокна. Такий матеріал більш мʼякий і приємний на дотик, а також більш зносостійкий.

Бавовна вирізняється гіпоалергенністю. Тепло вона зберігає дещо гірше, ніж вовна. Використання синтетичних волокон разом з бавовною робить светр більш мʼяким і на ньому не формуються складки при тривалому збереженні у складеному вигляді.

Синтетичні матеріали легко перуться, на них не залишається плям, швидко сохнуть. Оптимальний варіант для подорожей.

Де купити светри жіночі?

Магазин «Крамниця вишитого одягу» пропонує світшоти й светри жіночі різних моделей і стилів. В асортименті як класичні варіанти з рельєфними візерунками, так і светр вишиванка, светри з використанням ниток кількох кольорів у роботі.

Всі представлені светри відповідають сучасним модним трендам.

Зручний фільтр дозволить легко обрати з каталогу річ потрібного розміру. Звертайтеся до менеджерів для консультації щодо вибору товару й способу його оплати.

Оперативна доставка по території України.

Наш магазин – ваш оптимальний вибір!

Схожі статті
Що означають  колоски пшениці на вишиванці?
Що означають колоски пшениці на вишиванці?
Вишитий одяг, вишиванки, Все про вишиванки
27 липня 2023