Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - вівторок - неділя, 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Светр жіночий зимовий - кольорові тренди 2024

Светр жіночий зимовий - кольорові тренди 2024

ТОП-5 кольорів светрів на осінь-зиму 2023

Зелений светр

Освіжаючий і природний

Зелений светр - одна з найпопулярніших вишивок цього сезону. Яскравий і сочний, він притягує до себе увагу. Цей кольоровий варіант подарує вам відчуття свіжості та гармонії з природою. Зелений светр чудово підкреслить вашу індивідуальність та стиль.

Червоний светр

Символ енергії та пасії

Червоний светр - це кольорове рішення для сміливих та впевнених в собі людей. Він викликає асоціації з енергією, силою та пасією. Червоний светр здатний підняти настрій, привернути увагу і надихнути на досягнення ваших цілей.

Рожевий светр

Ніжний і романтичний

Рожевий светр - це кращий вибір для тих, хто цінує жіночність та ніжність. Колір троянд і пелюсток відомий своєю романтичністю. Рожевий светр створить почуття легкості та романтики, дозволяючи вам виглядати привабливо і чарівно.

Сірий светр

Класика і стиль

Сірий светр - універсальне рішення для будь-якого образу. Він символізує стиль, класику та елегантність. Сірий светр можна поєднувати з різноманітними кольорами і аксесуарами, що дозволяє створювати безліч модних образів.

В'язаний чорний светр

Ефектний і теплий

Язаний чорний светр - це вибір для тих, хто цінує затишок та комфорт. Він має ефектний зовнішній вигляд, завдяки чому виглядає стильно і оригінально. Чорний колір надає светру строгий і елегантний характер, а якісна якість в'язання забезпечує тепло в холодну пору року.