Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Де купити сокальську вишиванку жіночу?

Де купити сокальську вишиванку жіночу?

Сокальська вишивка є досить популярною в Україні, тому її можна знайти в різних місцях. Ось декілька можливих варіантів де купити сокальську вишивку жіночу:

  1. Інтернет-магазини: На сьогодні існує багато українських інтернет-магазинів, які продають вишиванки з різних регіонів України, включаючи сокальську вишивку. Мають великий вибір сокальських вишиванок.

  2. Вишивальні майстерні: У різних містах України є вишивальні майстерні, де можна замовити сокальську вишивку на замовлення або придбати готові вишиванки.

  3. На ярмарках та фестивалях: В Україні часто проводяться ярмарки та фестивалі, на яких можна знайти різноманітні українські вироби, включаючи вишиванки з різних регіонів України, включаючи сокальську вишивку.

  4. У самих виробників: В околицях міста Сокаль (Львівська область) є багато виробників сокальської вишивки, де можна придбати готові вишиванки або замовити вишивку на замовлення.

Загалом, щоб купити сокальську вишивку жіночу, слід звернутися до магазинів, виробників або майстерень, які спеціалізуються на українських вишивках, або знайти відповідні інтернет-ресурси.

Схожі статті
Трикотажні сукні
Трикотажні сукні
Вишитий одяг, вишиванки, Все про вишиванки
02 грудня 2022