Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Пальто ‒ елегантний верхній одяг

Пальто ‒ елегантний верхній одяг

Пальто ‒ елегантний верхній одяг, який у холодну пору надає жінці особливої вишуканості. Кожна жінка повинна мати у своєму гардеробі класичне пальто, адже воно дозволяє підкреслити всі переваги фігури. Саме такий верхній одяг найбільш доречний для довершення ділового образу.

Зовсім нещодавно основними видами верхнього одягу такого плану були пальта в клітинку чи чорне пальто строгого крою. Та зараз поціновувачі моди можуть знайти в каталогах неймовірну кількість яскравих та оригінальних моделей, що дозволять жінкам створювати неперевершене  враження.

Види пальто

Сучасна легка промисловість пропонує пальто різного крою і з різних матеріалів. Вони можуть мати відмінності за такими ознаками:

  • довжина;

  • тик коміра;

  • вид застібки чи її відсутність (пальто може фіксуватися ґудзиками, блискавкою чи просто поясом);

  • тип рукава;

  • форма силуету;

  • наявність і тип утеплення;

  • колір та особливості дизайну;

  • тип матеріалу, з якого пошитий виріб.

Запропоновані інтернет-магазином «Крамниця вишитого одягу» пальто вишиті з вовни чи кашеміру. Ці матеріали приємні на дотик, мʼякі і водночас теплі. Завдяки особливостям вовни й кашеміру модельєри створили чимало оригінальних моделей пальто, які гарно тримають форму чи навпаки ‒ мають елегантні складки і драпіювання.

А в плані дизайну наша компанія зробила ставку на відтворення у верхньому одязі етнографічних елементів, тому основною прикрасою кожного виробу є вишивка.

Як вибрати пальто?

Найбільш ефектно виглядають жіночі демісезонні пальта. Вони здатні щільно облягати силует завдяки відсутності утеплення, а конструкція відкритого коміра дозволяє візуально видовжити шию. До того ж жінка завжди може освіжити образ, замінивши шарф чи хустку на шиї. Тож більшість модниць прагнуть пальто жіноче купити на сезон весна/осінь.

При виборі верхнього одягу такого типу враховуйте низку нюансів:

  1. Обʼємні рукави роблять фігуру більш стрункою, а талію ‒ тоненькою.

  2. Приталені моделі краще обирати не надто довгі. Пальто, яке розширюється донизу, легко мнеться.

  3. Кашемір надзвичайно ніжний і мʼякий, зате вовна краще тримає форму.

  4. Пальто світлих кольорів освіжає обличчя, яскраві моделі на фоні дощової осені чи ранньої весни будуть привертати чимало уваги, темні кольори мають важливу перевагу ‒ вони не так швидко брудняться.

  5. Дуже довге пальто доречне взимку, оскільки воно краще захищає від холоду. Проте якщо треба купити пальто жіноче демісезонне, обирайте моделі, які не будуть бруднитися бризками від калюж.

  6. Застібка-блискавка зручна, проте для пальто частіше використовують ґудзики. Вони практичні, їх легше замінити і не виникне ситуації, коли доведеться звертатися до майстерні і чекати на заміну застібки.

  7. Пальто з вишивкою виглядає оригінально й актуально. Вертикальна вишивка витягує фігуру, а горизонтальна робить акцент на певній частині тіла. Тому вишиті рукави підкреслюють красу рук, вишивка в районі коміра ‒ обличчя, вишивка по низу пальто ‒ ноги і стегна.

  8. Вишивка вважається оберегом, особливо якщо на пальто нанесені традиційні орнаменти. Тому візерунки по краю одягу чи по застібці мають забезпечити від зурочення чи інших негативних моментів.

Чому «Крамниця вишитого одягу» ‒ оптимальний варіант покупки пальто?

У нашій крамниці пальто купити можна будь-якої моделі, включаючи класичні варіанти у клітинку. Проте нашою найбільшою перевагою є широкий асортимент сучасних пальт в етностилі. Завдяки розумній вартості такого верхнього одягу він доступний жінкам різної платоспроможності, проте його вишуканість зробить жінку справжньою зіркою.

Доставка по всій Україні.

Звертайтеся до менеджерів і вони допоможуть ват обрати пальто необхідного розміру!


вишиванку пальто

Рекомендовані товари
Схожі статті