Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Одяг з машинною чи ручною вишивкою?

Одяг з машинною чи ручною  вишивкою?

Високої майстерності можна досягти у виконанні саме ручної роботи, адже вона дозволяє використовувати різні техніки і матеріали. Вишивка ручна вимагає великих витрат часу, при цьому вирізняється оригінальністю. Вишукані дизайн одягу, текстиль та аксесуари роблять їх дорожче, але ціна в даному випадку повністю виправдана. Залежно від розмірів і складності роботи процес вишивання може зайняти декілька місяців. Але такий виріб буде унікальним, адже майстер вкладає в його виготовлення свої сили і душу. Кожна вишивальниця може внести свої зміни в стандартні схеми, надаючи роботі індивідуальності.

 

Дуже часто ручна вишивка використовується на дизайнерських речах. Популярністю користується вишивка хрестом і гладдю, а також використання бісеру, каменів і пайєток. Вишитий одяг може виступати як у вигляді класичної вишиванки, так і вечірнього вбрання або весільної сукні. Такий варіант виглядає завжди яскраво, навіть тоді, коли вишивка монохромна або зроблена нитками в тон тканини. У будь-якому випадку, вишитий одяг виглядає привабливо, елегантно і стильно.

 

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ МАШИННОЇ ВИШИВКИ

У масовому виробництві текстильних виробів і одягу використовується машинна вишивка на тканині. Хоч даний вид з'явився відносно недавно, але завоював любов не тільки рукодільниць, але і професійних майстрів. Серед плюсів машинного виробництва можна виділити наступні:

-       найпростіший спосіб масового виготовлення певного малюнка з високою точністю;

-       можливість використання різних ниток для вишивки, які відрізняються широкою палітрою і стійкістю кольору;

-       машинна вишивка логотипів, емблем, шевронів, монограм чудово виходить з використанням даної техніки;

-       висока міцність і зносостійкість зображень;

-       вишивка гладдю та хрестом може наноситися на різні види тканин і трикотажу, завдяки використанню сучасних допоміжних матеріалів;

-       готова продукція коштує набагато дешевше, тому доступна широкому колу споживачів.

Вишивка машинна на сьогоднішній день тісно пов'язана з комп'ютерними технологіями, що значно полегшує процес роботи.

 Схема узору спочатку робиться на комп'ютері з використанням спеціального програмного забезпечення. Сучасні технології дозволяють задавати ширину стібків, щільність, їх напрямок, фактурність – створювати при цьому справжні витвори мистецтва.