Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№22)
Телефони
Графік роботи
  • Offline - Wednesday - Sunday, from 10 a.m. to 2 p.m
  • Online - without days off
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

З прийдешнім Всесвітнім днем вишиванки!

 З прийдешнім Всесвітнім днем вишиванки!

Всесвітній день вишиванки – це важливе свято для кожної української родини. Це свято припадає на третій четвер травня і символізує національну єдність та патріотизм. Саме українська вишиванка стала символом українського духу, традицій та культури, що зберігається вже протягом століть.

Від села до міста, вишиванка стала невід'ємною частиною кожної української родини, підкреслюючи національну принадність та віру в свої корені. Обставини останніх років – часів війни та обденування нації – лише підкреслюють значення свята. Війна не зламала національного духу та гордості, а, навпаки, посилила обраність та патріотизм українців. Вишиванка – це символ нашої національної єдності та гострого бажання захистити нашу країну від зовнішньої агресії.  Хода у вишиванках та відзначення вишиванкового дня в мирний час – це важливий символ, який допомагає українцям зберігати традиції та розвивати національну культуру. Вишиванки на нашому народі не лише зображують нашу культуру та історію, а і стають символом вболівання за нашу землю.

Впевненість та гордість, що випромінює вишиванка, допомогає воїнам зберігати національний дух та братерську єдність. Велика родина українських вояків та захисників з територіальної оборони народу відзначає це свято разом, щоб відзначити свою впевненість у тому, що вони є частиною єдності та готові захищати свою країну від будь-якої небезпеки.

Давайте приєднаємося до святкування Всесвітнього дня вишиванки та вшануймо традиції, символіку та дух багатовікової української нації. Нехай вишиванка збереже нашу національну ідентичність та приносить гордість нашій країні!