Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№22)
Телефони
Графік роботи
  • Offline - Wednesday - Sunday, from 10 a.m. to 2 p.m
  • Online - without days off
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Вишите плаття

Вишите плаття
Вишиванка – це одне з найбільш популярних платтів українців. Ця національна річ завжди залишається модною і актуальною. Вишиванки можна віднести до стилю етно або ж вони є гарною альтернативою звичайним сорочкам і платтям.

Як правильно вибрати вишиванку?

Перш за все варто звернути увагу на якість матеріалу та виконання вишивки. Вишиванку краще обирати з якісного матеріалу, наприклад, льон, бязь, бавовна або віскоза.

Якщо вишиванку купуєте для повсякденного носіння, то краще вибрати ту, що не має яскравих насичених кольорів. Для осінньо-зимової пори, кращою буде вишивка темних кольорів — чорний, темно-синій, шоколадний.

Також слід приділити увагу фасону вишиванки. Вона може мати довгі або короткі рукави, зав’язки по боках, полочку вирізну або класичний вишитий комірець. Вибираючи вишиванку зважайте на ваш стиль одягу, форму і ваші особливості.

Основні тенденції у вишиванках:

1. Більшість вишиванок яскраві та насичені. Їхнє виконання досить складне, але завдяки якісним матеріалам та правильного догляду збережуть свій вигляд на довгі роки.

2. Класичне етно залишається в моді, але дизайнери змінюють деталі, щоб додати вишиванці one of a kind вигляду.

3. Відчутним відходом є тенденція розвитку сучасної вишивки. Для цього, додатково малюють графіку або малюнки, що зображають «хайп» та попкультурних героїв.

Усі ці тенденції поки що не вимирають і залишають модними, тому слід не зволікати поповнити свій гардероб української вишиванкою. Носіть та шануйте красу традиційної вишиванки!