Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - вівторок - неділя, 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Вишиванка з колосками - унікальна за красою вишиванка

Вишиванка з колосками - унікальна за красою вишиванка

Вишиванка з колосками - унікальна за красою вишиванка

Українська вишиванка є визначною частиною національної культури та наслідком багатовікового досвіду наших предків у витканні та вишиванні. Кожна вишиванка - це своєрідний образ нашого народу, його традицій, вірувань та символів. Існує безліч різновидів української вишиванки, серед яких особливе місце займає вишиванка з колосками.

Що таке вишиванка з колосками?

Вишиванка з колосками - це особлива техніка вишивання, яка виконується з використанням оберненої аплікації. Завдяки цій техніці, вишивка на вишиванці з пшеничними колосками набуває особливого об'єму та рельєфності. Благородне золотаве зерно пшениці вишите на блакитному, червоному чи білому полотні створює чарівний вигляд вишиванки.

Символіка вишиванки з колосками

Вишивка з колосками не тільки має неперевершену красу, але й несе в собі глибокий символізм. Колоски на вишиванці символізують родючість, багатство та достаток. Пшеничні колоски є одним з головних символів родючості та плодючості українського народу. Вони є свідченням пишного хліборобського обиходу та символом духовно-матеріального багатства. Вишиванка з колосками стала справжнім оберегом, що здатний забезпечити свою власницю здоров'ям, багатством та добробутом.

Як носити вишиванку з колосками?

Вишиванка з колосками може використовуватись як нарядною деталлю у повсякденному житті, так і як урочистий наряд на святкових подіях та заходах. Для створення родинного образу більшість жінок обирає вишиванку з колосками у вигляді сорочки, щоб підкреслити важливість традицій і почуття єдності зі своїми коріннями.

Українська вишиванка з колосками - це дивовижне поєднання витонченості, краси та символічної значимості. Кожна вишиванка з колосками - це неповторна шедевральна майстерність, яка додасть вам особливості і підкреслить вашу індивідуальність.

Рекомендовані товари
Схожі статті
Жіночі літні плаття
Жіночі літні плаття
Все про вишиванки
06 квітня 2023