Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№22)
Телефони
Графік роботи
  • Offline - Wednesday - Sunday, from 10 a.m. to 2 p.m
  • Online - without days off
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Які кольори вишиванок будуть популярні літом 2023 року?

Які кольори вишиванок будуть популярні літом 2023 року?
Літо 2023 року буде майже тут, і багато людей уже задумується про те, яку вишиванку обрати на цей сезон. Кольори грають ключову роль у виборі вишиванки, тому сьогодні ми розглянемо, які кольори будуть популярними влітку 2023 року.

Неперевершеність класичних кольорів


Несподівано, але класичні кольори ніколи не вийдуть з моди. Вони завжди залишатимуться в тренді і будуть змішуватися зі свіжими модними ідеями. Такі відтінки, як білий, чорний і червоний, є найбільш універсальними кольорами в вишиваці. Вони підійдуть як для повсякденного носіння, так і для більш офіційних заходів.

Спокійні пастелі


Як подумки передають нам літо, це тепло, яскравість та позитив. Саме тому не можна обійтися без використання пастельних кольорів, які забезпечують спокійний і елегантний вигляд. Отже, влітку 2023 року буде використано багато пастельних кольорів, таких як блакитний, персиковий, лавандовий та блідо-рожевий.

Літня романтика


Літо - це пора року, яку асоціюють з романтикою і любов'ю. Також це пора року, коли життєрадісність і оптимізм розцвітають у кожному з нас. Тому вишиванки на цей період повинні бути такими, що можуть передати романтичний настрій. Тут рекомендується використовувати кольори, які асоціюються з любов'ю та романтикою, наприклад, ніжні та свіжі відтінки рожевого.

Яскраві неонові кольори


Ще один тренд літа 2023 року - яскраві неонові кольори. Ці кольори забезпечать вам максимальну увагу та зроблять ваш образ незабутнім. На думку багатьох модних аналітиків, саме неонові кольори будуть головним трендом літа 2023 року. Не бійтеся експериментувати та використовувати такі яскраві і контрастні кольори, як оранжевий, жовтий, зелений, рожевий та синій.

Заключні слова


Як бачимо, літо 2023 року обіцяє бути теплим та яскравим. Кольорова гама вишиванок на цей період дуже різноманітна, і кожен зможе знайти щось до своєго смаку. Важливо зробити свій вибір відповідно до свого стилю та настрою, і тоді ви будете виглядати чудово та відчувати себе комфортно в будь-якій ситуації.