Ви дивилися
Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - вівторок - неділя, 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Дивилися
1
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Вишиванка з калиною - символ материнства

Вишиванка з калиною - символ материнства
Вишиванка з калиною - символ материнства

Вишиванка з калиною - символ материнства

Українська вишивка завжди була не тільки про вподобання до краси, але й про символіку та значення. Один із найвідоміших та найпоширеніших орнаментів - це калина, що уособлює материнство та родинні цінності.

Калина як символ материнства

Калина - це дерево, що завжди було пов'язане з жіночим началом, вона символізує турботу матері, її силу та довір'я. Кущ калини своїми простягнутими гілками створює навколо себе захисну оболонку, яка символізує ніжність та підтримку материнського обійму. Цей символ материнства знаходить виробництво на вишиванках, щоб нагадувати нам про важливу роль матері і сім'ї в нашому житті.

Калина як символ дітей

Ягоди калини, що з'являються на кущі, символізують дітей. Вони прикрашають і ряснують, як дари життя та нове початок. Кожна ягода, так само, як і кожна дитина, унікальна та цінна. Вишита калина на вишиванці нагадує нам про цю неповторність та важливість кожного малюка.

Вишиванка з калиною символізує не тільки національну культуру та традиції, але й зв'язок з материнством. Калінин орнамент є нагадуванням про важливу роль матері та родини в нашому житті. Кожен елемент візерунку надає вишиванці особливого значення та глибини.