Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№22)
Телефони
Графік роботи
  • Offline - Wednesday - Sunday, from 10 a.m. to 2 p.m
  • Online - without days off
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Лляні вишиті плаття - мотиви літа!

Лляні вишиті плаття - мотиви літа!

Лляні вишиті плаття - мотиви літа!

Лляне мистецтво вишивки

Серед всіх видів різноманітних вишивок є один особливий - вишивка на льоні. Цей вид вишивки заслуговує уваги не лише своєю красою, але й справжньою екологічністю.

Лляна вишивка відрізняється натуральністю тканини, на яку вона виконується. Льон є одним з перших матеріалів, які людство використовувало для пошиття одягу. Завдяки своїм унікальним властивостям, він залишається популярним і до цього дня. Натуральний льон має прекрасну проникну основу, що робить його ідеальним для вишивки.

Неосяжний вибір мотивів

Мотиви вишивки на льоні можна поділити на кілька тем: етнічні, квіткові, геометричні та життєрадісні. Найпоширенішими є традиційні українські орнаменти - геометричні візерунки, витончені гілочки та рослинні мотиви. Вишиті на льоні сукні з українськими мотивами - це справжні шедеври, які привертають увагу не лише українців, але й любителів вишиванок з усього світу.

Сукні-вишиті літа

Лляні вишиванки - це плаття, яке дозволяє вам почуватися комфортно в спекотний літній день. Тканина дихає, не нагрівається на сонці, а малюнки на вишивці створюють атмосферу літа, заряджають на позитив та додаткову енергію.

Якщо ви хочете придбати сукню-вишиванку, то зверніть увагу на наш інтернет-магазин. У нашому каталозі ви знайдете безліч варіантів вишиванок на льоні. Ми пропонуємо як класичні орнаменти, так і сучасні моделі з принтами та аплікацією. У нас кожна жінка знайде щось, що відповідає її смаку та стилю.

Купіть сукню-вишиванку з вишивкою на льоні і відчуйте естетику та комфорт справжнього літа!

Адже летить час у вишиванках гарненьких,

Лляна вишивка - сонця промінь,
Відчуй літо на своїх плечах,
Сукню онови, адже вона твоя мить.