Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Чоловіча біла вишиванка

Чоловіча  біла вишиванка

Чоловіча вишиванка білим по білому не менш популярна, ніж жіноча. У чому ж секрет затребуваності подібних сорочок? – Першочергово, такий одяг високо цінують за його універсальність. Світле вбрання доречне і на святкових заходах, і у звичайні дні. А біла вишиванка з традиційним українським орнаментом – це ще й спосіб відродити забуті традиції, акцентувати на своїй національній приналежності.

Сучасні модні тенденції активно просувають патріотичний одяг – пробудження нації впродовж останніх років не могло не торкнути серця модельєрів та дизайнерів. Вбрання з українським національним колоритом стало MustHave у гардеробі кожного козака. Незалежно від віку, представники чоловічої статі гордо носять вишиванки і заявляють світу про своє лицарське походження. 

Чоловічі вишиванки: сучасні маркери патріотизму та народної мудрості

Напевно, мало знайдеться людей, готових стверджувати, що національний одяг – це «шароварщина» та несмак. Біла вишиванка ніколи не буває банальною. Колір завжди несе позитив, сприяє життєрадісності власника сорочки та його оточення. Якщо ще 10 років тому українське вбрання цінували лише як спадок минувшини, то сьогодні воно стрімко набирає позиції в сфері моди. 

Біла або чорно-біла вишиванка – це той елемент одягу, у якому закарбований духовний менталітет українців. Тому орнаменти тут відповідні: здебільшого геометричні:

  • Хрестики;

  • Зигзаги;

  • Трикутники;

  • Ромби;

  • Перехресні лінії тощо.

Але, як і оригінальні вишиванки жіночі, чоловічі можуть бути оздобленими візерунками на основі рослинних мотивів. Звісно, квітів на білих сорочках для представників сильної статі не вишивають. Проте, кожен рослинний візерунок має свій сакральний символізм. Наведемо кілька прикладів:

  • Листя дуба – символ чоловічої сили;

  • Шишки хмелю – акцентують на молодості та щирій радості парубоцтва;

  • Жолуді – програмують на тривале життя.

Якщо вас зацікавили сорочки-обереги для чоловіків, завітайте в наш інтернет-магазин: вишиванка, обрана з широкого асортименту, стане улюбленою на кілька років поспіль. Адже білий, згідно вірувань наших предків, є кольором Бога-Отця. Це означає, що улюблена сорочка оберігатиме свого власника від людей з недобрими помислами на деструктивних думок.

Чоловіча вишиванка білим по білому: фасони та матеріали 

 У «Крамниці вишитого одягу» представлені найкращі зразки традиційного одягу для чоловіків. Серед різновидів вишиванок варто виділити строгі класичні сорочки, виготовлені за всіма народними канонами. Це – ідеальний варіант для урочистостей. Зверніть увагу, що є моделі з білого полотна та кольоровою вишивкою, але не менш цікаві кольорові сорочки, на які нанесений білий орнамент. 

Якщо ви шукаєте вишиванку для щоденного вжитку, можна придбати вироби у вигляді футболок чи світшотів. Вони дуже зручні у носінні, легко перуться та швидко сохнуть. 

Не менш цікавими є вишиті светри – відмінний одяг на холодну пору року. 

В каталозі – вишиванки сучасні для чоловіків усіх вікових категорій. Залюбки одягнемо як юних парубків, так і досвідчених, навчених життям козаків. 

У пропозиції – сорочки з натуральних тканин:

  • Бавовни та льону;

  • Домотканого полотна;

  • Попліну.

Більш сучасним вважається льон-джинс. Він має всі переваги натурального полотна, але виглядає досить оригінально. 

Де купити вишиту білу сорочку?

Продавців національного одягу в Україні багато. Але радимо звертати увагу на репутацію торгових платформ – не всі готові нести відповідальність за реалізовану продукцію. Якщо оберете наш інтернет-магазин, вишиванка гарантовано не розчарує! Кожна модель характеризується високою якістю, зносостійкістю та невибагливістю у догляді. Телефонуйте – за потреби дамо пораду та допоможемо з вибором!

біла вишиванка

Рекомендовані товари