Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№22)
Телефони
Графік роботи
  • Offline - Wednesday - Sunday, from 10 a.m. to 2 p.m
  • Online - without days off
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Вишиванка жовто блакитна

Вишиванка жовто блакитна
Вишиванка жовто-блакитного кольору – символ національності та єдності українського народу. Це один з найбільш популярних та улюблених варіантів вишиванок серед українців, який з незмінним успіхом завойовує серця туристів та іноземних гостей.

Вишита жовто-блакитна вишиванка – це самобутній народний костюм, який втілює в собі цінності традицій та культури нашої держави. Українці, які люблять та поважають свою національну ідентичність, завжди віддають перевагу вишиванці з таким жовто-блакитним орнаментом.

Окрім того, вишиванка жовто-блакитного кольору має своє особливе призначення. Вона стала символом «Дня Незалежності», що відзначається 24 серпня, тому вона часто називається «вишиванкою Незалежності». Важливою рисою вишиванки є її універсальність – вона може носитися як на святах та державних урочистостях, так і у повсякденному житті.

Вишиванка жовто-блакитного кольору є не тільки символом національного єднання та гордості, а й єдиною у своєму роді красою, яка візуально розширює людину, збагачує і проганяє пітьму та плохий настрій. Вишиванка становить надзвичайно цінний елемент української культури, який дарує незабутні враження та може бути чудовим подарунком для рідної людини чи іноземного гостя.

Отже, якщо ви хочете знайти чудовий подарунок для себе чи близької людини, обирайте вишиванку жовто-блакитного кольору. Ви точно не прогадаєте, оскільки вона має неповторний стиль та символізує незбагненні цінності українського народу – національну ідентичність, стійкість та гордість за свою країну.