Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Жіночі жовті вишиванки

Жіночі жовті вишиванки

Жовта вишиванка – оригінальний предмет гардеробу, який не втрачає актуальності у будь-яку пору року. Життєствердний колір є одним з основних у палітрі, і українці спрадавна віддають йому належну шану. Золотисті, сонячні візерунки або тканина відмінно поєднуються з багатьма відтінками, тож купити жовту вишиванку – чудове рішення для сучасної красуні. 

У сучасній моді чітко проглядається актуалізація оптимістичних забарвлень. Дизайнери та модельєри дедалі частіше додають жовтий колір в основу чи оздоблення виробів. А якщо золотистою ниткою на контрастному фоні пролягає український національний орнамент, красиве вбрання акцентує ще й на патріотизмі власниці. 

Які сакральні національні коди несуть жовті вишиванки?

Вишиванка жовта – це не лише красиво. З давніх-давен наші пращури ототожнювали сонячну барву з коштовним золотом та щедротами Всесвіту. Крім того, жовті орнаменти для наших бабусь символізували сакральні для будь-якої людини свободу, щастя без будь-яких обмежень. Вишиванка жовтого кольору «оспівує» й такі невід’ємні символи повноцінного життя на своїй, Богом даній землі:

  • Сонце;

  • Золото;

  • Пшениця;

  • Мед.

Українці завжди вірили: ефект золотавого блиску – це найкращий спосіб запрограмувати життєвий шлях на багатство. 

Жовта вишиванка для дівчинки – вибір турботливих батьків, які зичать своїй кровинці дорослішання без будь-якої напруги та легкого поступу до досягнення поставленої мети.

Жовто-блакитна вишиванка: будь у тренді незалежно від обставин!

Одяг, що повністю чи частково відтворює Державні символи України впродовж останніх років перебуває на піку популярності. Кожна людина, яка усвідомлює себе як складову величної, гордої нації, прагне підкреслити свою українськість. Адже бути українцем і заявляти про це нині модно – немає іншого народу, який би мав стільки приводів пишатися собою та невпинно їх примножував. 

Вишиванка жовто-блакитна – відмінний елемент вбрання, який доречний за багатьох обставин:

  • Весільна церемонія;

  • Святкування державних та родинних свят;

  • Шкільні свята;

  • Заходи з нагородження за досягнення тощо.

В інтернет-магазині «Крамниця вишитого одягу» представлені як зразки з традиційними орнаментами (квіти, геометричні фігури, калина, «дерево життя»), так і сучасні моделі зі сміливими, часом навіть несподіваними візерунками. Уважно стежте за оновленнями – асортимент постійно поповнюється унікальними новинками. 

Жіноча вишиванка жовта: не лише модно, але й зручно

Охочі купити жовту вишиванку завжди звертають увагу на тканину, адже прагнуть отримати не лише стильний, але й зручний одяг. Істина минулого сторіччя про те, що краса вимагає жертв, давно пішла у минуле. Сьогодні красуні мають змогу одягатися таким чином, щоб підкреслювати власну чарівність і при цьому почуватися максимально комфортно. 

У нашій «Крамниці» представлені жовті вишиванки для представниць прекрасної статі всіх вікових категорій – від маленьких дівчаток до зрілих берегинь. Серед тканин домінують натуральні, які дають змогу тілу дихати: домоткане полотно, льон, бавовна. Є цікаві зразки з попліну, віскози та батисту. 

Серед найменувань присутні й моделі, пошиті з матеріалу, що містить невеликий відсоток синтетичних волокон. Вони значно дешевші «натуральної класики», але не поступаються їй у привабливості та зносостійкості. 

Окремо слід відзначити різноманіття фасонів: жіночі вишиті сорочки жовтого кольору можуть бути з коротким чи довгим рукавом, комірцем-стійкою чи глибокою горловиною, приталені або вільного крою. В каталозі багато цікавих варіацій вишиванок – футболки, блузи, традиційні національні сорочки, сукні і навіть светри. 

Чекаємо на ваші замовлення! Пам’ятайте: вишиванка жовта – один з найкращих подарунків собі коханій або близькій людині. 

Рекомендовані товари
Схожі статті