Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Вишиванки великого розміру

Вишиванки великого розміру

Чимало українок відмовляються від ідеї купити жіночу вишиванку великого розміру, бо не впевнені, що їм пасуватиме. А ще побоюються, що в магазинах просто не буде потрібних моделей. Останнє побоювання справедливе — чимало брендів дійсно ігнорують клієнток «плюс сайз». Та на щастя є магазини, де є гарний вибір моделей для пишної фігури. Наприклад, інтернет-магазин вишитого одягу «Крам». Більшість моделей тут пропонується в усіх категоріях: петіт, медіум та плюс сайз. Причому вибір такий великий, що якщо ви не зможете купити вишиванку 62 розміру тут, то не зможете купити її ніде. 

Пасує чи не пасує?

Пишні красуні дійсно сумніваються в тому, що вишиванка їм пасуватиме. І абсолютно дарма. Адже цей одяг в цілому створювався універсальним. Таким, що підійде й молодій дівчинці, й заміжній панні, й літній жінці. Класична українська вишита сорочка — ніби втілення рекомендацій стилістів для жінок з пишною фігурою:

  • довжина максі — приховує усі недоліки та візуально робить вищою;

  • простора, але з акцентом на талії — додає стрункості та підкреслює вигини;

  • з довгим рукавом — приховує недоліки рук;

  • зі зниженою лінією плеча — візуально зменшує та згладжує плечі.

Тому вишиванка жіноча великих розмірів, що матиме класичний крій, не просто пасуватиме пишним жінкам. А й корегуватиме фігуру не гірше за сучасний одяг.

Жіноча вишиванка великого розміру: як обрати?

Обираючи, орієнтуватись на автентичний зразок не обов'язково. Особливо якщо купуєте в такому магазині, як «Крам», де в асортименті є декілька сотень моделей з різної тканини, які відрізняються кольором, вишивкою, кроєм. Достатньо лише враховувати декілька важливих аспектів, що актуальні для вибору будь-якого одягу, а не лише етнічного вбрання:

  1. Модель має підкреслювати найтонші частини тіла — це додає стрункості.

  2. Краще, щоб вона була зроблена з цупкої тканини (льон, коноплі, щільний трикотаж) — тонкі й дуже еластичні матеріали обтягують занадто сильно.

  3. Якщо маєте маленькі плечі та широкі стегна, вам пасуватиме плаття-вишиванка великого розміру з об'ємними рукавами – це вирівняє пропорції й зробить фігуру ближчою до пісочного годинника.

  4. Довжина – або коротка сорочка, або сукня нижче коліна, адже будь-яка інша довжина зробить вас нижчою.

  5. Якщо сорочка коротка, її можна носити, тільки заправивши до спідниці чи штанів — інакше спотворюються пропорції.

  6. Якщо є можливість, варто купити вишиванку великих розмірів з асиметричним подолом — це створює діагональ й візуально зменшує. Так само працює й діагональна вишивка.

Якщо ви не хочете заглиблюватись у всі ці нюанси, а прагнете просто знайти вишиванку, що вам пасуватиме, замовляйте в магазині «Крамниці вишитого одягу». Тутешні консультанти знають усе про жіночі вишиванки, великі розміри та принципи вибору одягу для красунь «плюс сайз».

Рекомендовані товари
Схожі статті
Що означають  колоски пшениці на вишиванці?
Що означають колоски пшениці на вишиванці?
Вишитий одяг, вишиванки, Все про вишиванки
27 липня 2023