Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Оригінальні подарунки шефу

Оригінальні подарунки шефу

Оригінальні подарунки шефу

Вишиванка чоловіча – прекрасний презент

Подарунок шефу на день народження обрати непросто. По-перше, досить часто шеф - людина більш забезпечена, ніж його підлеглі. І питання, що подарувати людині, у якої є якщо не все, то майже все, починає мучити колектив задовго до самої святкової події. По-друге, не завжди просто догодити смакам шефа. Наприклад, якщо шеф захоплюється екзотикою, у колективі не завжди знайдеться фахівець, який знайде дійсно цікаву річ.

Переваги вишитої сорочки

Вишиванка чоловіча ‒ прекрасний презент не лише на День народження, але й на інші свята. Цей вид одягу носять люди різного віку ‒ від малюків до чоловіків поважного віку. Такий подарунок не буде лежати у шафі протягом багатьох років ‒ вишиванки затребувані і для офіційних та урочистих подій, і для фотосесій, і для святкових подій. Навіть у мандрівку нерідко сучасні чоловіки беруть вишиванку, щоб підкреслити свою самоідентифікацію!

Вишиванок не буває багато, якщо чоловік має хоча б одну вишиванку, він обов’язково поповнить свій гардероб іншими гаптованими сорочками. Дизайн вишиванок різноманітний. У продажу присутні як традиційні моделі з візерунками, які залишаються незмінними протягом століть, так і незвичайні молодіжні сорочки з сучасною символікою. Вишиванку можна обрати для будь-якої статури і під будь-який одяг ‒ джинси, діловий костюм тощо. Чоловічі моделі гаптовані геометричними візерунками з глибоким символічним змістом чи рослинними візерунками з використанням листочків дуба, чи інших чоловічих оберегів.

Як обрати вишиванку для шефа?

Існує кілька критеріїв вибору вишиванок: матеріал, з якого пошитий виріб; стиль (вишиванка чоловіча може бути традиційною чи модерновою); спосіб нанесення візерунку ‒ машинна чи ручка вишивка; ціна.

Існує 4 типи текстилю, який використовують для створення чоловічих вишиванок:

  1. Льон – елітна натуральна тканина з гіпоалергенними, бактерицидними та гігроскопічними властивостями.
  2. Бавовна – легка натуральна тканина, яка може бути дуже тонкою. Привабливий варіант для літньої моделі.
  3. Домоткане сукно з льону чи коноплі.
  4. Тканини з домішкою синтетичного волокна – найпоширеніший варіант, адже такі тканини не мнуться, легше перуться і коштують дешевше, ніж натуральні.

Обираючи ручну вишивку, зверніть увагу на її зворотній бік ‒ досвідчені висококваліфіковані вишивальниці не дозволяють, щоб навиворіт виглядав неакуратно. Це важливо, якщо річ купується на подарунок. Якісна ручна вишивка коштує дорожче, ніж машинна, проте у неї майстриня вкладає свою душу.

Популярні моделі чоловічих вишиванок:

  • вишиванка на одну сторону – одна з улюблених моделей для молоді;
  • традиційна вишиванка – одяг вільного крою з комірцем-стійкою;
  • вишита симетрично сорочка офісного крою.

В асортименті присутні варіанти з рукавом різної довжини – коротким, довгим, на три чверті.

Як вишиванку купити недорого?

У магазині можна придбати оригінальні подарунки на будь-який смак і для шефа будь-якого віку. Ми пропонуємо обрати з сучасних і традиційних варіантів, замовити заздалегідь унікальну вишиванку для урочистого випадку.

Усі товари пропонуються за розумними цінами. Товари точно відповідають заявленим розмірам. Фото дозволяє предметно роздивитися кожну сорочку, щоб обрати ту, яка дійсно порадує іменинника.


1. Подарунки для шефа2. Креативні подарунки3. Унікальні подарунки для керівника4. Оригінальні ідеї подарунків5. Подарунки на День народження шефа6. Подарунки для знак вдячності шефу7. Ексклюзивні подарунки для керівництва8. Практичні подарунки для шефа9. Подарунки для шефа-гурмана10. Персоналізовані подарунки шефу

Схожі статті
Які моделі вишиванок будуть модні в 2023 році?
Які моделі вишиванок будуть модні в 2023 році?
Все про вишиванки
20 лютого 2023
Подарунок вчителю на випускний
Подарунок вчителю на випускний
Все про вишиванки
17 cічня
Джемпер вишиванка завойовує сердця жінок!
Джемпер вишиванка завойовує сердця жінок!
Все про вишиванки
01 листопада 2023