Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Що подарувати чоловікові на лляну річницю весілля?

Що подарувати чоловікові на лляну річницю весілля?

Сюрприз чоловікові на 4 річницю весілля Четверту річницю не заведено відзначати з великим розмахом, адже це не ювілей.

Але майже для будь-якої молодої сім'ї лляне весілля дуже важлива, тому цей день рідко обходиться без особливого урочистого заходу. Свято скромний, зате у нього є свої традиції та свої актуальні подарунки. З цієї статті ви дізнаєтеся, що можна подарувати чоловікові на 4 роки спільного життя в шлюбі.

Символи четвертої річниці - льон і віск У пошуках цікавого подарунка для улюбленого можна трохи заглибитися в історію. Лляне весілля наші предки відзначали з цілою купою цікавих обрядів, більшість з яких до наших днів не дожили. У стародавні часи дружинам не доводилося довго роздумувати над подарунком, зате потрібно було добряче попрацювати над ним.

В обов'язковому порядку їм слід було ткати лляне полотно, потім шити з нього постільну білизну і прикрашати його вишивкою. Вишивка символізувала подяку дружину за любов, ніжність і турботу. Постільною білизною справа не обмежувалася - крім нього дружині слід було пошити чоловікові сорочку, а собі - сарафан. У цій льняному одяг молода пара приймала гостей в день урочистості. Льняна сорочка в якості подарунка чоловікові на 4-ту річницю Льняна сорочка в якості подарунка чоловікові на 4-ту річницю Зараз лише одиниці володіють ткацьким ремеслом, та й шити багато хто не вміють. Але це не привід відступати від традицій - можна придбати білизну, сорочку і сарафан в магазині. Бажано заодно прикупити і кілька дрібних дрібничок для прикраси «банкетного» приміщення, наприклад, пару лляних хустинок. Дарувати чоловікові на лляну весілля можна не тільки постільну білизну з сорочкою, а й інші речі з льону: чохол для технічного пристрою; футляр для окулярів; фотоальбом з лляної обшивкою; автомобільна або звичайна подушка; портрет, вишитий на лляній тканині; різні сувеніри.

Ці подарунки вважаються найбільш підходящими для лляної весілля, але є і багато інших варіантів: рушники, хусточки з вишивкою, фартух, нижню білизну і т.д. Воскові вироби як подарунок чоловікові на лляну весілля воскові вироби як подарунок чоловікові на лляну весілля Бажано доповнити презент красивою ароматизованої свічкою, адже віск теж вважається важливим символом четвертої річниці. Льон - гарний матеріал з хорошими експлуатаційними характеристиками. Але кому-то подарунки з нього можуть здатися непрактичними. Якщо ваш чоловік не потребує рушників і сувенірах, але дуже хоче нову вудку, то краще все-таки віддати перевагу другому варіанту.

Навіть подарунки з інших матеріалів можна піднести відповідно до тематики заходу, потрібно лише правильно упакувати їх. Якщо річ невелика, оптимальним вмістилищем для неї стане мішечок з лляної тканини.

У продажу є красиві лляні мішечки з оригінальним декоративним оформленням. Льняна упаковка для подарунка чоловікові на лляну весілля Льняна упаковка для подарунка чоловікові на лляну весілля Простіші моделі можна зробити самостійно в домашніх умовах. Пошити мішечок легко, а от прикрасити його трохи складніше.

Рекомендовані товари