Каталог товарів
Клієнту
Мова:
Валюта:
Тема сайту:
0973446410
Наша адреса
м. Кропивницький, р-к "Європейський", перший павільйон зі сторони Радіо (речові ряди), (№31)
Телефони
Графік роботи
  • офлайн - cб, нд 10-14
  • онлайн - без вихідних
E-mail
Ми в соцмережах
Перейти до контактів
0 0
Каталог
Головна
Закладки
0
Порівняти
0
Контакти

Догляд за виробами з тканини льон

Догляд за виробами з тканини льон
Коли мова йде про природні тканини, льон стоїть на одній з високих сходинок. Ця тканина має безліч переваг, серед яких можна виділити міцність, довговічність та гіпоалергенність. Також льон здатний підтримувати відчуття приємного холоду, тож він вважається ідеальним для літнього сезону.

Щоб довго насолоджуватися красивим та комфортним льоном, потрібно правильно доглядати за ним. Ось кілька порад:

1. Відповідна прання

Льонові вироби можна прати в машині, проте має бути вибрана правильна температура води. Краще віддати перевагу холодній або теплій воді, що захистить тканину від змін форми та кольору. Для прання льону можна використовувати звичайні мийні засоби, але не забувайте про те, щоб уникати засобів з вмістом відбілюючих компонентів.

2. Сушіння

Краще відмовитися від сушільних машин при сушці льонових виробів. Найкраще, якщо вони будуть просушуватися на повітрі, але не на прямому сонячному світлі. Якщо ж ви все ж хочете використовувати сушільну машину, то візьміть в руки праску та пройдіться по витягнутій щойно взятій з сушілки речі - це позбавить від збитого ефекту.

3. Прасування

Для пошкодження льонової тканини необхідна велика кількість тепла, тому при прасуванні краще використовувати режим середньої температури, а не "бавовняного". Також не рекомендується цілком розгладжувати складки або згини - таким чином, ви позбавляєте льон від будь-якого природного ефекту зморшок і зменшуєте час його служби.

Виносячи все це разом, можна сказати, що догляд за льоновими виробами не є чимось особливо складним, але потребує уважності й обережності. Якщо льоновий одяг правильно і регулярно доглядати, то його можна довго використовувати, збереження природних властивостей.

Схожі статті